© Kuva: Juha Tamminen

Liiga: Kärpät jatkaa voittamista Lukkoa vastaan – voitot tuplana uusille pelaajille!

Kärpät-Lukko
Lauantainan 29.9 klo 17.00
Liiga

Liigassa pelataan lauantaina iso seitsemän ottelun kierros. Kärpät pyrkii jatkamaan voittoputkeaan, kun vastaan asettuu Lukko.

Kärpät on vihdoin herännyt kauteen

Kärppien hankala alkukausi on kääntynyt pikkuhiljaa parempaan suuntana. Takana on kaksi peräkkäistä voittoa, jotka tulivat Ilvestä ja HPK:ta vastaan. Joukkue on esityksillään kiivennyt jo tasaisen sarjan neljännelle sijalle.

Kärpillä on toistaiseksi ollut Liigan tiivein puolustus. Kuuden ottelun jälkeen sen maaliin on tehty vain kahdeksan osumaa, joka on ylivoimaisesti vähiten koko sarjassa. Maalinteon tehokkuudessa on vielä parannettavaa, joukkue ei ole pystynyt viimeistelemään viime kausien tehokkuudella.

Lukon startti kauteen on ollut todella vaikea. Valoa tunnelin päässä on näkyvissä, sillä kuluvan viikon kahdessa ottelussa joukkue on voittanut Tapparan ja Sportin. Voittojen myötä Lukko hyvästeli Liigan jumbopaikan ja aloitti nousun kohti parempia sijoja.

Lukon puolustus on vuotanut koko kauden ajan, 23 päästettyä maalia on toiseksi eniten Liigassa. Ottelut ovat isomaalisia ja tappiopeleissä joukkue on päästänyt maaleja kuin liukuhihnalta. Nähdyllä puolustuspelillä paikka kymmenen parhaan joukkoon on vaikea toteuttaa. Hyökkääjä Janne Keränen on joukkueensa tehokkain pelaaja kolmella maalillaan.

Kärpät lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka myös sen pelissä on on ollut rakenteellisia ongelmia. Kärpät parantaa varmasti syksyn edetessä ja se löytynee runkosarjan neljän parhaan joukosta jatkossakin. Lukon tilanne on vaikeampi, pelin rakenne on pielessä ja tekeminen ei vakuuta. Kärpät on vienyt kuusi kertaa peräkkäin joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ja ottaa nyt selkeän kotivoiton.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Kärpät -1 – kerroin 2.20 (normaalisti 1.60)

Jos Kärpät voittaa, voitat 20€ vedolla 44€ voiton.

Kärpät -1 @1.60
1.60
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Kärpät -1 @1.60
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.60
PELAA HETI