Oho! NHL-sensaation päävalmentajalle puuhataan isoa kunnianosoitusta – saamassa kotisaarelleen patsaan

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin viime kaudella Stanley Cupin finaaleihin asti luotsannut Gerard Gallant teki oli osa huikeaa temppua. Ensimmäistä kauttaan NHL:ssä pelannut seura eteni aina finaaleihin asti ja Gallant palkittiin täysin ansaitusti parhaana valmentajana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt Kanadan edustalla sijaitsevan Prinssi Edwarin saarien toiseksi isoimmassa kaupungissa, Summersidessa halutaan pystyttää Gallantille patsas. Asian puolesta on puhunut kaupunginhallituksen puheenjohtaja Gordie Whitlock.

Whitlockin mukaan useat ihmiset yhteisössä haluaisivat nähdä kaupungin muistavan Gallantia tämän saavutuksista.

Jotkut ovat myös ehdottaneet Gallantin kotikadun kadun nimeämistä hänen mukaan. Gallantille annettiin jo Kanadan kansallispäivänä kaupungin avain.