”Kiekkoraamatulta” hurja ennustus: Yllättävä suomalaisnimi voittaa NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon!

© Kuva: Getty Images

”Kiekkoraamatuksi” tituleerattu kiekkolehti The Hockey News julkaisi vastikään yhden radikaalin ennustuksen jokaisesta NHL-seurasta.

Lehti arvioi muun muassa Boston Bruinsin tähtihyökkääjän David Pastrnakin paukuttavan yli 100 tehopistettä, kuin myös sen, että Nashville Predators ei pääse pudotuspeleihin. Yksi suomalaisittain silmiinpistävä ennustus oli kuitenkin Arizona Coyotesin suomalaisvahdin Antti Raannan arvioiminen tulevaksi Vezina-voittajaksi.

– Raannan voittotilasto oli All Star -tauon jälkeen 13-4-1 sekä hänen torjuntaprosenttinsa oli siltä ajalta 94,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,8. Hänellä on lahjakkuutta, mutta hän tarvitsee vain hieman lisää apua muulta joukkueelta, The Hockey News perustelee yllättävää arviotaan.