Huhumylly Erik Karlssonin ympärillä ei ota laantuakseen.

Ruotsalainen NHL-supertähti on pyärinyt jo pitkään eri spekulaatioissa. Karlssonin sopimus Ottawa Senatorsin kanssa kattaa vielä ensi kauden – siitä huolimatta hän on ollut jo tovin lähtökuopissa. Varsinkin Pohjois-Amerikan mediassa on nähty jo paljon sisäpiirivihjeitä sekä huhuja.

Tuorein episodi nähtiin, kun TSN:n toimittaja Shawn Simpson ehti jo paljastaa Karlssonin siirtyvän Tampa Bay Lightningin riveihin. Uutinen lähti leviämään nopeasti – muun muassa Ruotsin mediajätti Expressen uutisoi tämän perusteella siirrosta isosti.

Simpson paljastaa kuitenkin, ettei hänen väitteensä pidä paikkansa. Sisäpiiritieto osoittautui nopeasti vääräksi.

– Olen pahoillani, kävi tässä lopulta miten tahansa. Minulle kerrottiin, että siirto olisi varma ja vain NHL:n vahvistusta vaille. Mikäli tämä olisi pitänyt paikkansa, olisi se jo julkistettu, Simpson kirjoittaa.

Lightning on yksi NHL-seuroista, johon Karlssonia on huhuiltu viime päivinä. Ruotsalaista tähtipakkia on ehditty viedä myös muun muassa Vegas Golden Knightsiin.

Shawn Simpson

@TSPSimmerDown
Regardless of how this plays out. What I was told and reported, has not happened. That's 100% on me. I was told and said a deal was done, and only needed approval from the NHL. If that was the case, the deal would be done today. Sincere apologies to everyone.