KHL-tähdellä meni vati jumiin: Suurseura ei tarjonnut luksusasuntoa Moskovasta – vaatii kauppaamista pois!

© Kuva: Ilari Isotalo
NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Uutisoimme viime viikolla, että Moskovan TsSKa:n tähtihyökkääjä Sergei Shumakov vaatii siirtoa toiseen seuraan.

Venäläislehti Soviet Sport sai vihdoin selville, mistä Venäjän maajoukkueen hyökkääjän eripura TsSKa:n kanssa johtui. Shumakov oli närissään siitä, että TsSKA ei suostunut tarjoamaan hänelle luksusasuntoa Moskovasta. Syy tähän oli se, että 25-vuotias hyökkääjä nauttii jo ennestään yhtä TsSKa:n suurinta palkkaa.

Shumakov tienaa ensi kaudesta jopa 125 miljoonan ruplan eli 1,7 miljoonaa euron jättipalkkaa. Venäläistaituri saa tämän lisäksi vielä harvinaisen ylimääräisen 70 miljoonan ruplan eli noin 950 000 dollarin bonuksen.

Pietarin SKA oli tarjonnut aikaisemmin maanantaina tähtihyökkääjää Sergei Kalininia vaihtokaupassa Shumakoviin, mutta TsSKa ei suostunut kauppaan. KHL-jätti etsii vieläkin uutta seuraa ongelmapelaajalleen.

NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!