Erik Karlssonille uusi tarjous Ottawalta – merkittävä heikko kohta verratuna muihin

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senators on korottanut jatkosopimustarjoustaan tähtipuolustaja Erik Karlssonille. Uudessa tarjouksessa Karlsson kuittaisi lähes 11 miljoonaa dollaria kaudessa, kertoo The Athleticin toimittaja Chris Stevenson.

Uudessa sopimustarjouksessa ei kuitenkaan tarjottu Karlssonille juuri minkäänlaisia allekirjoitusbonuksia. Allekirjoitusbonukset ovat kilpailijoiden tarjouksissa lähes poikkeuksetta mukana.

Bonukset ovat merkittävä tulonlähde pelaajille, sillä rahaa tippuu sama summa tilille peliesityksistä huolimatta. Myös ulososton yhteydessä bonukset maksetaan. Lisäksi bonukset ovat pelaajien tapa suojata omaa etuaan mahdollisen työsulun varalta.

NHL:n seuraava työsulku saattaa olla edessä niinkin pian kuin syksyllä 2020.