Toronto Maple Leafsilla on aikaa tehdä jatkosopimus Leo Komarovin kanssa heinäkuun alkuun mennessä.

Silloin kokeneesta hyökkääjästä tulee vapaa agentti, joka voi siirtyä mihin tahansa seuraan. Sen myötä spekulaatiot kiihtyvät hiljalleen suomalaisen tulevasta osoitteesta.

Aikooko Toronto pitää kiinni viime kaudella 2,95 miljoonaa dollaria tienanneesta voimapesästä? Vai onko edessä siirto muihin maisemiin? Seuran uusi GM Kyle Dubas kommentoi tilannetta varsin mystisesti.

– Ovi on aina auki. Kehitämme asioita siitä, mihin ne ovat jääneet, Dubas kommentoi Canadian Pressin mukaan.

Sitaatista on mahdoton päätellä, mikä on kiekkopomon suunnitelma Komarovin kanssa. 31-vuotias kiekkokonkari pelasi menneellä kaudella 74 ottelua tehoin 7+12=19. Samalla hän kuului joukkueensa kapteenistoon – kolmannen kerran putkeen.

Dubasilla riittää myös muuta mietittävää. Seura saa alkaa neuvotella jo heinäkuussa myös jatkosopimuksista huippulupauksien Auston Matthewsin ja Mitch Marnerin kanssa. Rahakkaat jatkodiilit näkyvät varmasti myös joukkueen muissa tulevaisuuden kuluerissä.

Komarov on kiekkoillut kolme neljä kautta putkeen Torontossa. Sitä ennen hän viiletti KHL:ssä voittaen sarjan mestaruuden Dynamo Moskovan riveissä.