Nashville Predatorsin GM stoppaa huhutun jättikaupan – supertähti ei ole myynnissä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Nashville Predatorsin pelaajat ovat olleet tänä kesänä vahvasti esillä. Useissa medialähteissä ollaan pohdittu, että voittaakseen ensi kaudelle mestaruuden, Predatorsin on tehtävä kesällä isoja pelaajakauppoja.

Huhut vaihtokaupoista ovat kasvaneet suuriin mittoihin. Erityisen paljon ollaan spekuloitu, että huippupuolustaja P.K. Subban olisi lähtökuopissa. Pelaajan peliesityksissä ei ole ollut mitään moitittavaa, mutta miehen kallis palkka ja räiskyvä persoonallisuus ovat aiheuttaneet keskusteluja.

Huhujen mukaan, Subbania ollaan vaihtamassa esimerkiksi toiseen supertähteen Erik Karlssoniin. Ruotsalaispuolustaja on todennäköisesti lähdössä Ottawa Senatorsista, ja Subban olisi kanadalaisseuralle sopiva korvaaja.

Nashvillen toimitusjohtaja David Poile rauhoittelee siirtohuhuja. Hän kommentoi Subbanin tilannetta The Athletic -lehdelle ja kertoi olleensa hämmentynyt syntyneistä keskusteluista.

– Siitä näkee twiittejä kaikkialla, mutta sitä ei tapahdu. Kukaan ei ole soitellut hänestä. P.K. pelasi loistavan kauden. Hän on yksi kolmesta Vuoden puolustaja -ehdokkaasta. En tiedä yhtään, mistä tämä kaikki tulee, Poile kertoi.

Subban on ennenkin ollut mukana jättikauppaa. Kaksi vuotta sitten hän siirtyi Montreal Canadiensista, kun Nashville vaihtoi hänet Shea Weberiin. Poilen kommentit antavat kuitenkin ymmärtää, ettei huippupakki ole myynnissä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!