Leijonien päävalmentajan paikalta kevään MM-kisojen poistunut Lauri Marjamäki aloitti Helsingin Jokereiden päävalmentajana virallisesti 1. kesäkuuta. Joukkueen verkkosivujen mukaan työ on alkanut valmennusryhmän palavereilla ja valmistautumisella tulevaan kauteen.

Marjamäen valmennusrinkiin kuuluvat lisäksi Raimo Helminen, Mika Saarinen, Markus Ketterer ja Janne Hietaniemi, joiden kanssa Marjamäki on kokoontonut jo muutaman kerran.

– Olen aika perin pohjin halunnut saada selville, mitkä asiat ovat hyvin ja missä on kehitettävää niin organisaatio- kuin seuratasolla. Tietysti jokainen pelaaja on käyty aika perusteellisesti läpi valmennusryhmän kanssa, Marjamäki sanoi Jokereiden verkkosivuilla.

-Sellaista kokonaiskuvaa olen halunnut saada. Paljon on ajatuksia, ideoita ja virtaa, että pääsisi jo touhuamaan, kun heinäkuun lopussa vasta yhdessä kokoonnutaan. Pelaajille olen viestiä vienyt ja jutellut aika monen kanssa puhelimessa, Marjamäki jatkoi.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Lauri Marjamäki aloitti työnsä #Jokerit-päävalmentajana 1. kesäkuuta. Tässä hänen ensimmäisiä ajatuksiaan työstä Jokereissa: jokerit.com/marjamaki-aloi… #KHLfi