Kuluneella kaudella Liigassa kahdeksan parhaan joukkoon päässyt kuopiolainen KalPa tiedottaa, että se on tehnyt taloudellista voittoa ennätyksellisen paljon. KalPa Hockey Oy teki peräti 568 000 euroa voittoa, joka on 30 000 euroa enemmän kuin viime vuonna.

Yhtiön liikevaihto laski noin 4 prosenttia ja oli päättyneellä tilikaudella 6,9 miljoonaa euroa.
– Onnistuimme päättyneellä tilikaudella taloudellisesti erittäin hyvin. Onnistuneen tuloksen suurimmat syyt olivat budjetoimattomat siirtokorvaukset, hyvä urheilumenestys playoffs-otteluiden muodossa, onnistunut yhteistyökumppanimyynti sekä budjetoitua pienempänä toteutuneet henkilöstökulut, kommentoi KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman tiedotteessa.

Seura lisää, että ensi kauden pelaajabudjetti on noin 1.9 miljoonaa euroa ja budjetoi yleisökeskiarvon liikkuvan lukemassa 3250.

– Tulevan kauden osalta urheilullinen tavoite on playoffseissa puolivälieräpaikan saavuttaminen, joka oli tavoitteena myös viime kaudella. Hyvän tuloksen ansiosta tulemme investoimaan merkittävästi tulevan tilikauden aikana ottelutapahtuman ja oheismyyntitilojen kehittämiseen. Kaikkiaan investoinnit tulevat olemaan 300 000-400 000 euroa KalPan osalta, toimitusjohtaja Saksman jatkaa.