Washington Capitalsin ainut finaalit kokenut pelaaja otti komennon – piti huippukokouksen pelikavereilleen

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Washington Capitals rikkoi 20 vuoden kuivan kautensa, kun se eteni viimein kevään Stanley Cup -finaaleihin. Siellä vastaan asettuu Vegas Golden Knights.

Finaaleista on tulossa historialliset, kun kumpikaan finaalijoukkueista ei ole päässyt juhlimaan Stanley Cup -mestaruutta aikaisemmin. Tulokasseura Vegasin kohdalla se on selvää, mutta Capitals on taapertanut NHL:ssä jo vuodesta 1974 asti.

Capitalsin miehistöstä kuitenkin löytyy yksi henkilö, joka on päässyt aikaisemmin maistamaan kauden kohokohtaa. Puolustaja Brooks Orpik on juhlinut Stanley Cupia kerran, kun hän vielä pelasi Pittsburgh Penguinsissa vuonna 2009. 37-vuotias veteraanipakki onkin ottanut pukokopissa entistä isomman roolin, kun hän on yrittänyt opettaa joukkuekavereilleen finaaliotteluiden saloja.

Orpikin työkaverit paljastivat Washington Post -lehdelle, että Orpik piti päättyneiden konferenssifinaalien jälkeen todellisen huippukokouksen ja yritti saada Capitalsin miehistön valmiiksi tulevia koitoksia varten.

– Hän on ohjannut tätä laivaa, puolustaja John Carlson kuvaili Orpikia.

NHL-veteraani on toiminut Capitalsin pukokopissa rauhoittavana johtajana ja neuvonantajana. Hänen puheensa ovat toimineetkin varsinkin joukkueen nuorempiin pelaajiin.

– Hänen läsnäoloa ei voi kuvailla sanoin. Siitä ei ole tilastoja – hänen kokemuksensa, hänen johtajuutensa, tavat valmistautua, hänen tyylinsä pelata isoissa peleissä ja niin edelleen. Kukaan ei vaadi eikä saa enempää kunnioitusta kuin Brooks Orpik meidän pukokopissa, päävalmentaja Barry Trotz kehui luottopakkiaan.

Vegasin ryhmästä löytyy kaksi finaaleissa pelannutta kiekkoilijaa: James Neal ja Marc-Andre Fleury. Fleurylle tämän kevään finaalit ovat uran viidennet.

 

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS