Loistavia uutisia: Leijonat saa ensi viikon leiriryhmäänsä peräti neljä vahvistusta rapakon takaa!

© Kuva: Getty Images

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti torstaina, että Leijonat saa leiriryhmäänsä neljä vahvistusta rapakon takaa. Joukkueen vahvuuteen liittyy kaksi odotettua puolustajaa ja kaksi maalivahtia.

Pakit Julius Honka (Dallas Stars) ja Ville Pokka (Ottawa Senators/Belleville Senators) sekä nuorten maailmanmestarivahti Ville Husso (St. Louis Blues/San Antonio Rampage) ja Suomea jo viime keväänä Pariisin ja Kölnin kisoissa edustanut Harri Säteri (Florida Panthers/Springfield Thunderbirds) liittyvät mukaan Leijonien MM-leiritykseen.

Sivuilla muistutettiin, että Pokalla, Hussolla ja Säterillä on tällä viikolla vielä edessään kauden viimeiset sarjapelit ennen kolmikon siirtymistä Eurooppaan.

Nelikon liittyessä miehistöön, nykyisestä pakistosta tippuu muutama mies. Lisäksi voisi myös kuvitella, että tähän asti ryhmässä olleista veskareista joko Örebro-torjuja Eero Kilpeläisen tai huippulupaavan nuorten maailmanmestari Emil Larmin urakka tulee päätökseen.

Arvailut tuoreimmasta rosterista voi lopettaa lähiaikoina. Kokonaisuudessaan Leijonien kokoonpano ensi viikolla pelattavaan Tshekin Euro Hockey Tourin turnaukseen julkistetaan nimittäin viikonloppuna.