Carolina Hurricanesin tie pudotuspeleihin alkaa kääntyä liian jyrkäksi, kun se hävisi kolmannen kerran peräkkäin. Vieraaksi saapunut Philadelphia Flyers voitti 4-2.

Kotijoukkue oli vielä toiselle erätauolle lähdettäessä niskan päällä, mutta Flyers säästi kaikki maalinsa päätöserään. Ottelun voittomaalin viimeisteli Valtteri Filppula kauden 11. osumallaan.

Suomalaishyökkääjän osumassa oli hieman tuuria mukana, kun hän ensiksi törmäsi erotuomariin, eikä ehtinyt puolustuspäähän auttamaan. Wayne Simmonds huomasi joukkuekaverinsa keskialueella yksinään, jolloin Filppula karkasi läpiajoon. Tyylikäs harhautus toimi Cam Wardin päihittämiseksi.

Hurrikaanipaitojen suomalainen tehoduo Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen keräsivät ottelusta kumpikin yhden syöttöpisteen. Yhdeksän viimeisen ottelun aikana Teräväinen on kerännyt itselleen tehot 6+4 ja Aho 4+5.

Carolina on pudonnut lopputalven aikana kauaksi viimeisistä pudotuspelipaikoista. Ero konferenssin kahdeksanteen sijaan on jo 11 pistettä. Pelejä joukkueella on jäljellä 11.

On siis todennäköistä, ettei Aho pääse pelaamaan uran ensimmäisiä NHL-playoffeja. Kaksikon pelit saattavat silti jatkua keväällä, jos he suostuvat lähtemään Tanskan MM-kisoihin.