SaiPa nousi kolmannen erän viimeisellä minuutilla tasoihin TPS:ää vastaan. Pelikelloon jäi ainoastaan 58 sekuntia. Osuman viimeisteli Ahti Oksanen. SaiPa pelasi tilanteessa ilman maalivahtia.

Oksanen viimeisteli pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella jatkoerän voittomaalin Pelicansia vastaan, joka avasi lappeenrantalaisille portit puolivälieriin. Toista kauttaan miesten sarjoissa pelaava oksanen omaa nyt tehot 3+5=8.

Helsingissä HIFK kukisti JYPin neljännen kerran ja marssi välieriin otteluvoitoin 4-2. Ottelun voittomaalin viimeisteli Juha-Pekka Haataja toisen erän puolivälin tienoilla.

Myös Tappara voitti ja on jälleen mitalipeleissä kukistamalla KalPan otteluvoitoin 4-2. KalPa kiri vielä maalin päähän päätöserän kahdella osumalla, mutta kirvesrinnat nappasivat neljännen kiinnityksen maalein 4-3.