Nyt on kova huhu! Kaleva: Kärpät haluaa NHL-ykkösvarauksen toisesta liigaseurasta

© Kuva: Juha Tamminen

Liigaa ylivoimaisesti johtavan Oulun Kärppien peli on kulkenut koko kauden niin mallikkaasti, että joukkue ei varsinaisesti tarvitse enää vahvistuksia tämän kevään joukkueeseensa.

Oulussa ilmestyvä Kaleva kuitenkin tietää, että Kärpät tiirailee todella kovan luokan vahvistusta riveihinsä. Kalevan mukaan Kärpät on HPK:n nuoren tähtihyökkääjän Kristian Vesalaisen perässä.

”Kärppien linjana on etsiä sellaisia kotimaisia pelaajia, jotka jatkaisivat uraansa Oulussa myös ensi kaudella. Vesalaisen kohdalla seura on kuitenkin valmis tekemään poikkeuksen”, Kaleva tietää.

18-vuotias Vesalainen on NHL-seura Winnipeg Jetsin ensimmäisen kierroksen (24.) varaus viime kesältä. On todennäköistä, että Vesalainen lähtee jo ensi kesänä Pohjois-Amerikkaan.

Tällä kaudella superlupaus on nakuttanut HPK:n paidassa 42 ottelussa vakuuttavat tehot 19+19=38. HPK on käytännössä menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin. Hämeenlinnalaiset ovat kymmenen pistettä viimeisellä pudotuspelipaikalla majailevaa Ässiä perässä, ja Kerholla on jäljellä seitsemän ottelua.

Lue Kalevan alkuperäinen juttu tästä linkistä.