Kanadalaisessa juniorisarjassa OHL:ssä todistettiin tiistain vastaisena yönä yhtä kauden upeimmista maaleista, kun Ottawa 67’s joukkueen hyökkääjä Graeme Clarke teki tyylipuhtaan ilmaveivin Peterborough Petesiä vastaan.

Vasta 16-vuotias Clake parkkeerasi vastustajan maalin taakse ja veivasi kiekon maalin takaa verkkoon vastustajan pelaajien ihmetelessä. Nuori hyökkääjä tuuletti osumaansa villisti.

Ensimmäistä kauttaan OHL:ssä pelaava Clarke on varauskelpoinen NHL:ään vasta kesällä 2019. Taitavasta lahjakkuudesta voidaan puhua, sillä hän teki viime kaudella Toronto Marlboros Minorin juniorijoukkueessa 136 tehopistettä ja 82 maalia 81 ottelussa.

OHL:ssä pelaa 15-20-vuotiaita pelaajia, joten Clarke joutuu haastamaan itseään vanhempia pelaajia. Clarke on OHL:n 13. tehokkain tulokaspelaaja 17 tehopisteellään 40 ottelussa.

Katso video maalista yläpuolelta!