Tappara-JYP
Keskiviikkona 31.1 klo 18.30
Liiga

Keskiviikon ainoassa Liiga-ottelussa paremmuuttaan testaavat Tappara Ja JYP. Molemmat joukkueet taistelevat pudotuspelien kotiedusta tiukasti ja Tappara jopa runkosarjan ykköspaikasta!

Levännyt Tappara saa vastaana tiistai-iltana pelanneen JYPin. Kotivoitolle on hyvät perusteet Mr.Greenin tarjous peliin on mahtava: kun avaat pelitilin ja talletat vähintään 25 euroa, saat 50 euron ilmaisvedot!

Tapparan voitosta kerroin 2.02 – nappaa myös 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara ei ole vieläkään päässyt odotunlaiseen lentoon, vaikka onkin parantanut peliään salakavalasti pitkin kautta. Kolmentena sarjassa oleva Tappara taistelee kuitenkin jossain määrin vielä jopa runkosarjan voitosta, kun jäljellä on vielä 13 ottelukierrosta. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa, etenkin viime viikonlopun kaksi tappiota HIFKille kirpaisi varmasti. Nyt pitäisi palata pian voittojen tielle.

JYP:n ailahtelu on hieman tasoittunut alkukaudesta, sillä alla on kahden ottelun voittoputki ja joukkue on löytänyt tekemisiinsä tasaisuuden. Pistepörssin kärkisijoilla on useita pelaajia jyväskylän kiekkoylpeydestä ja tehojen jakautuminen usealle ketjulle on menestyvän joukkueen merkki. JYP on pelannut kaksi peliä vähemmän kuin suurin osa seuroista, joten pudotuspelien kotietu on täysin omissa käsissä. Lähestyvä CHL-finaali sekoittaa hieman joukkueen keskittymistä.

Arvio

Tappara pääsee kotipeliinsä hyvin levänneenä. Kotijoukkue on pelannut edellisen ottelunsa viime lauantaina, kun taas JYP pelasi edellisen kerran tiistaina. Jos kotijoukkue saa rytmistä kiinni heti ottelun alkuminuuteista asti, voittomahdollisuudet paranevat huimasti. Edellisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta JYP on vienyt kolme, mutta Tappara on kotonaan pystynyt ottamaan kahdesti peräkkäin niukat voitot (3-2 ja 5-4). Uskotaan paremmin levänneen Tapparan vievän ottelun nimiinsä viimeistään kolmannen erän aikana, sillä Tappara jos mikä pystyy parantamaan peliään mitä pidemmälle kevät etenee.