Helsingin Jokerit tiedottaa nettisivuillaan, että se tekee joitain muutoksia sunnuntai-iltapäivän Neftehimik Nizhnekamsk -peliin. Suurimmat muutokset ovat maalivahti Karri Rämön pelaaminen ja parhaan maalintekijän ja pistemiehen, Eeli Tolvasen putoaminen 13:nneksi hyökkääjäksi.

Joukkueen kotisivuilla kirjoitetaan, että Henri Ikonen nousee tutulle paikalleen Peter Reginin ja Nicklas Jensenin rinnalle, kun taas Steve Moses siirtyy kakkoseen kokoonpanoon palaavan Jesse Joensuun ja Brian O’Neillin laidalle. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Masi Marjamäki ja Tomi Mäki.

Petteri Wirtanen jatkaa puolustajan tontilla Sami Lepistön parina, joten peräpää on samassa muotissa kuin perjantaina Sotshissa. Loukkaantuneiden listoilla ovat pakit Niclas Andersen, Mike Lundin, Juho Rautanen ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjä Antti Pihlström.

Jokereiden kannalta olisi toivottavaa, että pahasti tukossa olevat maalihanat aukeaisivat pian. Kahdessa edellisessä pelissä kiekko on löytänyt maaliin vain kahdesti.