Voi ei! Montrealille karuja uutisia tähtipelaajansa tilanteesta

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin paidassa tällä kaudella pisteet 6+10 iskenyt tehopakki Shea Weber on joutunut sivuun tositoimista, viestii esimerkiksi NHL.comin suomenkielinen sivusto.

Jalkavammasta kärsivän puolustajan luultiin jo selättäneen loukkaantumisen, mutta nyt se alkoi jälleen kiusaamaan pakkia.

– Shea jää hetkeksi sivuun. Hänellä on jalassaan vamma, joka alkoi jo parantua, mutta sitten se paheni taas. Lähetämme hänet kotiin tutkituttamaan, mikä on vialla, päävalmentaja Claude Julien oli valottanut sivuston mukaan, ja jatkoi:

– Pelaaminen alkoi olla hänelle tuskallista, joten asiaan oli haettava ratkaisua. Lääkärit saavat nyt tutkia hänet. Shea yritti parhaansa, mutta tässä tilanteessa on parempi, että hän ottaa vähän lepoa.

Takaisku on pudotuspelipaikasta kynsin ja hampain vääntävälle Habsille luonnollisesti karu.

Joukkue on tällä hetkellä lännessä vieraskiertueella, jossa se kohtaa vielä ennen joulua Vancouver Canucksin, Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin.

Tärkeät vieraspelit jatkuvat myös pyhien jälkeen otteluilla Carolina Hurricanesia, Tampa Bay Lightningia ja Florida Panthersia vastaan ennen vuoden vaihtumista.