NHL:n tulokasjoukkue Vegas Golden Knights ja sen suomalaishyökkääjä Erik Haula eivät lakkaa ällistyttämästä.

Viime yönä Suomen aikaa Vegas otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Dallasin vieraissa 5–3. Voittoputken aikana ovat kaatuneet myös Nashville ja Anaheim voittomaalikilpailun jälkeen sekä Arizona jatkoajalla.

Haula, 26, on tehnyt maalin kolmessa viime ottelussa. Ja, kuten ottelujen loppulukemistakin voi päätellä, maalit eivät ole olleet ihan mitä tahansa osumia.

Päinvastoin, viikonlopun kahdessa ottelussa Haula viimeisteli Vegasin viimeisen maalin, eli kumpikin oli pisteiden saamisen kannalta erittäin tärkeä.

Nashvillessa Haula tasoitti ottelun ajassa 59.20, ja Vegas siis nappasi täyden pistepotin rankkareilla. Viime yönä Haula sinetöi voiton tyhjään maaliin ajassa 59.17.

Porilaislähtöinen Haula on takonut tällä kaudella 25 ottelussa jo tehot 11+8=19. Kolmessa viime ottelussa pisteitä on kertynyt 3+2=5.

Vegas taas nousi voitollaan jo Läntisen konferenssin neljännelle ja koko NHL:n viidennelle tilalle. Tulokasjoukkue on voittanut 29 ottelustaan 19, ja nyt sillä on siis menossa neljän ottelun voittoputki.

Voit katsoa Haulan viime yön maalin tästä linkistä.