Marraskuun alussa osana isoa treidiä Ottawa Senatorsista Nashville Predatorsiin siirtynyt keskushyökkääjä Kyle Turris on heti osoittautunut kullanarvoiseksi vahvistukseksi viime kauden finalistijoukkueelle.

Siirron yhteydessä kuuden vuoden sopimuksen Predatorsin kanssa tehnyt monipuolinen sentteri iski tiistain vastaisena yönä tehot 1+1, kun nappasi rutiininomaisen 5-3-voiton Winnipeg Jetsistä.

Turris on ehtinyt pelata Nashvillessä viisi ottelua. Joukkue on voittanut niistä neljä, ja joukkueen kakkossentterillä on kasassa mukavat pisteet 2+3.

Nashville näyttääkin osuneen kultasuoneen, sillä Turrisin saapumisen myötä joukkueen sentteriosasto on lähes täydellisessä tasapainossa.

Kärkiketjuissa tähtisentteri Ryan Johansen johtaa ykkösketjua, kun Turris on puolestaan ottanut kakkosketjun välittömästi haltuun.

Lisäksi Pittsburgh Penguinsin kolmosketjussa kahdella aiemmalla kaudella mestaruudet voittanut Nick Bonino on omalla paikallaan myös Nashvillessä.

Nelosketjun sentterinä puolestaan häärii viime kevään pudotuspelien sensaatiopelaaja Colton Sissons.

Homma tuntuu näillä pelaajilla toimivan, kun Turrisin saapumisen jälkeen joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun. Haiskahtaa siltä, että Predators on menossa jälleen keväällä pitkälle.