Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Josh Anderson näytti ihailtavaa rohkeutta Suomen aikaan tiistain vastaisena yönä pelatussa kamppailussa, kun hän tappeli Boston Bruinsin 205-senttistä ja 113-kiloista puolustajaa Zdeno Charaa vastaan.

23-vuotias Anderson ei ole itsekään mikään pikkumies, vaan 191-senttinen ja 100-kiloinen järkäle. Selvää oli kuitenkin, että hän paini täysin eri sarjassa 40-vuotiaan slovakkikolossin kanssa.

Anderson piti hyvin puolensa tappelussa, vaikka Chara pääsi humauttamaan muutaman kovan iskun nuorukaisen leukaperiin. Myllytys päättyi lopulta melko lyhyeen, kun Chara otti niskalenkkiotteen Andersonista ja heitti hänet jäähän.

Blue Jackets -hyökkääjä poistui viiden minuutin jäähylle kuitenkin naama veressä.

Tappelupukarit olivat taistelleet vastakkain koko pelin ajan, mutta tilanne eskaloitui, kun Chara niittasi toisessa erässä Andersonin kovalla taklauksella laitaan.

– Hän taklasi minua selkään aika hyvin toisessa erässä, joten halusin vain pitää puoliani. Hän kysyi minulta: ”Haluatko varmasti tätä, poika?” Vastasin hänelle: ”Joo, mennään vaan.” Anderson kertoo Fox Sports Ohion tv-lähetyksessä.

Blue Jackets otti lopulta niskalenkin Bruinsista rankkarikilpailun jälkeen lukemin 4-3.