© Kuva: Getty Images

Seattlen pormestari erosi rajun kohun keskellä – positiiviset NHL-uutiset saivat takapakkia

Seattlesta kantautui vielä tiistaina positiivisia uutisia, kun sijoittajaryhmä Oak View Group oli valmis ilmoittamaan kaupungissa sijaitsevan KeyArenan remontoinnista.

Oak View Group aikoo kunnostaa areenan yksityisellä rahoituksella niin, että KeyArena olisi voinut isännöidä jatkossa NHL- ja NBA-otteluita.

Kyseinen hanke olisi tietänyt hyvin lupaavia uutisia uuden NHL-seuran kannalta (lue lisää).

Nyt prosessi on saamassa takapakkia.

Oak View Groupin piti pitää tiedotustilaisuus hankkeen etenemisestä tiistaina, mutta tämä peruttiin kaupungin pormestarin Ed Murrayn päädyttyä rajun kohun keskelle.

Seattle Timesin mukaan jo viides mies syyttää Murray’ta seksuaalisesta ahdistelusta.

King5-kanavan toimittajan Chris Danielsin mukaan Murray ilmoitti eroavansa tehtävästään kohun keskellä.

– Vaikka väitteet eivät ole totta, nämä henkilökohtaiset ongelmat eivät saa vaikuttaa kaupunkimme eduston toimintaan, Murray sanoi eroilmoituksessaan.

KeyArenan remontointihanke oli määrä viedä Seattlen kaupungin käsittelyyn. Lopullisia päätöksiä odoteltiin joulukuulta, mutta nyt aikataulu on täysin avoinna tuoreen kohun myötä.

Seattlea on pidetty hyvin vahvana vaihtoehtona uudeksi NHL-kaupungiksi. Seattle oli esillä jo tuoreimman laajennusprosessin yhteydessä, kun NHL päätti laajentua Las Vegasiin. Tällöin Seattlen ongelmat liittyivät olosuhteisiin, joita yritetään nyt kunnostaa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!