© Kuva: Getty Images

Penguins saamassa timanttisen vahvistuksen NHL-kauden avaukseen? ”Olen työskennellyt koko kesän”

NHL:n tähtipakki Kris Letang tekee kovasti töitä ollakseen kunnossa sarja-avauksessa lokakuun alussa. Keväällä sairastuvalle joutunut kolminkertainen Stanley Cup -mestari sai jopa ympärillä olevat ihmiset turhautumaan loukkaantumisillaan.

Pittsburghissa jo 12:nnen kautensa aloittava kanukki on toipumaan päin. Letangin viime kausi meni pipariksi, ja hän pelasi taalajäillä lopulta ainoastaan 41 ottelussa.

– Terveys on melko hyvä. Olen työskennellyt koko kesän, pääsin jäälle heinäkuun alussa. Olen terve, joten en tiedä, miksi olisin levossa, Pensin tähtipakki sanoi NHL.comin mukaan.

Loukkaantuminen oli ymmärrettävästi paha pala kolminkertaiselle Stanley Cup -mestarille. Leikkauksen jälkeinen herääminen jäi mieleen.

– Kun heräsin, se oli rankkaa, en aio valehdella. Ensimmäiset kaksi viikkoa olivat raskaita, kesän pudotuspelit missannut pakki pyöritteli.

Oikealta ampuva 30-vuotias pakki on tärkeä palanen Penguinsin menestystarinaa. Pisteitä hyvään tahtiin takova kanadalainen nauttii Pittsburghin takalinjoilla suurta vastuuta.

– Vähintään 25 minuutin kellottaminen on se, mitä haluan tehdä. Se on osa peliäni, kuinka pelaan. Se on tietenkin tavoite, Letang sanaili alkavan kauden alla.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!