NHL:n viime kauden tulokkaaksi valittu Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews on viettänyt monella tapaa rentouttavan kesän.

Siinä kun viime kesänä nuorukainen kävi läpi NHL:n testitilaisuudet, seurojen haastattelut ja NHL-draftin – jossa hänet varattiin ensimmäisenä – tänä kesänä hän on ehtinyt jopa lomailemaan kotiseudullaan Californiassa.

Myös kesän harjoituskausi oli edellistä pidempi, sillä viime vuonna kausi alkoi jo syyskuussa Maailmancupilla, jossa Matthews edusti Pohjois-Amerikan joukkuetta.

– Koska viime kesä oli niin hektinen, nyt oli mukavaa, kun ei ollut niin paljon kaikkea touhua ympärillä. Kesä oli rentouttava, ja oli mukavaa, kun pystyin harjoittelemaan vähän enemmän, Matthews sanoi Toronto Sunin haastattelussa.

Matthews, 20, on myös ottanut harjoitusohjelmaansa uuden treenimuodon – pilateksen. Pilates on tarkoitettu erityisesti liikkuvuuden ja tasapainon parantamiseen sekä selkävaivojen ehkäisyyn.

– Keskityin tänä kesänä erityisesti kehoni ryhtiin. Aloitin pilateksen ”avatakseni” kroppaani vähän enemmän ja ollakseni pystymmässä asennossa sekä välttääkseni loukkaantumisia, Matthews kertoi Toronto Sunille.

– Mielestäni olen nyt notkeampi, kroppani tuntuu siltä. Muutoin olen treenannut samalla tavalla ja samojen ihmisten kanssa kuin neljän viime vuoden ajan. Se tuntuu toimivan. Nyt tuntuu hyvältä, ja olen erittäin innoissani, että pääsisin taas tositoimiin, Matthews kertoi.