Viime kaudella flopanneelta Flyersin supertähdeltä huolestuttavia kommentteja: ”Minulla on 60-vuotias lonkka”

© Kuva: Getty Images

Claude Giroux on ollut viime kaudet henkilökohtaisella tasolla uhkaavassa alamäessä. Philadelphia Flyers -sentterin pisteet ovat laskeneet tasaisesti, sillä kauden 2014-15 peräti 73 pistettä seurasivat 67 ja 58 pistettä.

Tehotilasto on kulkenut pisteiden kanssa lähes käsi kädessä, sillä tämän tilaston lukemat ovat vanhemmasta tuoreimpaan -3, -8 ja -15.

Giroux on saanut osaksi kritiikkiä ja toisaalta myös tsemppitoivotuksia esimerkiksi NHL-legenda Jeremy Roenickilta.

Nyt NBC Sports arvelee, että sentterin viime kauden positiivisin asia oli ylivoimatehokkuus, sillä keskushyökkääjä nakutti ylivoimalla yhteensä 31 pistettä ollen tässä neljänneksi tehokkain koko NHL:n runkosarjassa.

Viime kausi oli Girouxille ja koko Flyers-miehistölle hankala. Joukkue jäi lopulta seitsemän pisteen päähän pudotuspeleistä.

– Kun yrität tehdä jotain, mutta et voi tehdä sitä… Mielesi haluaa tehdä, mutta kehosi ei pysty siihen, se on turhauttavaa, Giroux pyöritteli sivuston jutun mukaan.

Ensi tammikuussa 30 vuotta täyttävä Giroux kamppaili kaudella 2015-16 terveyshuolien kanssa joutuen aina leikkauspöydälle asti.

Palautuminen leikkauksesta ja viime syksyn World Cup – jossa vastuu jäi tosin minimaaliseksi – saattoivat vaikuttaa Girouxin vireeseen, sivusto arvelee.

– Minusta ei tunnu siltä, ​​että minulla on 60-vuotias lonkka, huolestuttavan pitkään varjojen mailla ollut kanadalaistähti murjaisi aiemmin.

Flyers-kapteeni kääntää katseensa eteenpäin vaikeista menneistä ajoista ja vähintäänkin huolestuttavista kommenteista huolimatta.

– Sinun täytyy jatkaa työntekoa pelissä, olla vahvempi ja nopeampi. Tarkoitan, olen erittäin innostunut…