Sanotaan, että toisen onni on toisen epäonni. Tai toisinpäin.

New Jersey Devilsin leiriin kantautui aiemmin karmeita uutisia, sillä tähtisentteri Travis Zajac loukkaantui. Hän joutuu olemaan sivussa mahdollisesti jopa puoli vuotta.

Osaksi tämän takia odotukset vain kasvavat joukkueen sveitsiläissentteri Nico Hischieriä kohtaan. Vuonna 1999 syntynyt lupaus on Devilsin ykkösvaraus juhannukselta.

– Kun katsomme häntä sentterinä, hänellä on kaikki keskushyökkääjän ominaisuudet, joten annamme hänelle tilaisuuden, New Jersey Devilsin päävalmentaja John Hynes sanoo NHL.comin artikkelissa.

Jos Hischier rynnii heti joukkueen ykkösketjuun, on hänellä valtavan suuri vastuu. Ykkössentterin rooliin kun kuuluu jääkiekon arvomaailmassa hyvin usein myös hyvä kahden suunnan pelaaminen. Eli puolustamisen jalo taito pitää tulla selkäytimestä.

– Kaikki etsivät puolustajia, mutta niitä on vaikeaa löytää. Puhumme joukkueen puolustuksesta, ja se tarkoittaa, että myös hyökkääjät työskentelevät hyvin, GM Ray Shero puolestaan muotoilee.

Puolustuspelaamisen pitääkin yksinkertaisesti parantua Devilsin alakerrassa. Viime kaudella joukkue päästi itäisessä konferenssissa eniten maaleja, sillä oma reppu soi peräti 244 kertaa.

Devils jäi lopulta konferenssin hännänhuipuksi. Nyt, uusien kauppojen myötä tulevaisuus näyttää kuitenkin kirkkaammalta.

– Realistisesti sanottuna uskon, että elämme jännittäviä aikoja hankittuamme Hischierin, (Brian) Boylen ja (Marcus) Johanssonin, Shero päättää.