Montrealissa jo tovin ajan iso kysymys on ollut se, millä pelipaikalla uusi vahvistus, Jonathan Drouin, tullaan näkemään Canadiensissa?

Drouin vaihtoi Montrealiin kohutreidissä, jossa Tampa Bay Lightning lunasti itselleen kovan luokan puolustajalupauksen Mihail Sergatshevin.

Lightningissa Drouin totuttiin näkemään laitahyökkääjän tontilla.

Nyt Drouinia on väläytelty yhdeksi vaihtoehdoksi ratkomaan Canadiensin pahaa sentteriongelmaa.

– En ole hermostunut siitä, että pelaan mahdollisesti keskellä. Olin kuitenkin sentterinä kokonaisen vuoden ajan Halifaxissa, Drouin viittasi junioriaikaansa CBC Sportsin mukaan.

Drouin siirtyi QMJHL-sarjassa laitaan sen jälkeen, kun hänet haluttiin laittaa samaan ketjuun toisen huippulupauksen Nathan MacKinnonin kanssa.

MacKinnon on nykyään Colorado Avalanchen avainpelaajia NHL:ssä.

Canadiens on odotellut nuoresta jenkkihyökkääjästä Alex Galchenyukista uutta ykkössentteriä itselleen. Galchenyuk ei ole kuitenkaan pystynyt lunastamaan kunnolla kyseistä roolia ja häntä on viety takaisin laitahyökkääjän tontille.

Tshekkiläissentteri Tomas Plekanec taas on ollut kaavailuissa enemmän kakkos- tai kolmossentteri. 34-vuotias Plekanec alkaa olla hiljalleen konkariosastoa, eikä häneltä nähty kovin vahvoja otteita viime kaudella Montrealissa.

Kysymysmerkkien keskellä Canadiensia on väläytelty yhdeksi vaihtoehdoksi tähtisentterille Matt Duchenelle, jota Avalanche on yrittänyt kaupitella jo tovin ajan.