Päätyykö Antti Raanta sittenkään Vegasiin? – ”Useat seurat ovat kyselleet”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin suomalaisvahti Antti Raanta on ollut yksi niistä nimistä, joita on yhdistetty jatkuvalla syötöllä NHL:n laajennusseuran Golden Knights Vegasin riveihin.

Raannan sopimus Rangersin kanssa jatkuu vielä ensi kauteen. Raanta on kuitenkin jäämässä ilman suojausta, sillä Rangersin maalivahtiosastolla suojaus menee Henrik Lundqvistille.

Vaikka kytkös Vegasia kohtaan on ollut ilmoilla, nostavat sekä New York Post että USA Today esille mahdollisuuden, jossa Raanta treidattaisiin muualle ennen laajennusdraftia.

– Hän vaikuttaa vahvalta kanditaatilta Vegasille ensi kautta ajatellen, mutta ennen kuin hän päätyy sinne, Rangers keskustelee treidistä (Calgary) Flamesin, (Winnipeg) Jetsin ja muiden kanssa, USA Todayn toimittaja Kevin Allen kirjoittaa.

New York Postin toimittaja Larry Brooks vahvistaa asian.

– Useat seurat ovat kyselleet Raannan perään, Brooks kirjoittaa.

– Mutta jos he päättävät treidata Raannan, tarkoittaisi se sitä, että Rangers tulisi menettämään jonkun kolmikosta: (Oscar) Lindberg, Jesper Fast, Michael Grabner.

– Joten Rangersin GM (Jeff) Gordon tarvitsee kovan paketin takaisin treidissä, mikä lievittäisi tuollaisten pelaajien menetystä. Mutta jos Vegas ei valitse Raantaa, dynamiikka muuttuu ihan täysin, Brooks pyörittelee.

Tällä kaudella Raanta, 28, torjui 30 ottelussa Rangersin maalilla. Torjuntaprosentti hänellä oli 92,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo oli puolestaan 2,26.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!