Arvio: Jesse Puljujärvellä valoisa tulevaisuus Edmonton Oilersissa – kiekkoraamattu nosti yhdeksi ydinpelaajista

© Kuva: Getty Images

The Hockey News ennustaa tuoreessa Future Watch -painoksessaan Jesse Puljujärven nousevan yhdeksi Edmonton Oilersin ydinpelaajista. Lehti arvio miltä NHL-joukkueiden voimasuhteet näyttävät vuonna 2020.

Listaus oli tehty perustuen jokaisen joukkueen tulevaisuuden näkymiin runkopelaajien osalta. Jokaisesta joukkueesta valittiin kolmen hyökkääjän, kahden puolustajan ja yhden maalivahdin runko, jonka ympärille muu joukkue tulisi rakentaa.

Edmonton Oilersin ennustettiin olevan kaikista vahvin joukkue vuonna 2020, ja Jesse Puljujärven olevan yksi tärkeistä ydinpelaajista. Hyökkäyskolmikon muodostaisivat Connor McDavid, Leon Draisaitl ja Jesse Puljujärvi. Puolustuksen perustana Oscar Klefbom ja Adam Larsson, sekä maalissa Cam Talbot.

Ennustukset ovat ennustuksia ja lehti lisää, että ympäröivät pelaajat tietysti ovat isossa roolissa, mutta Oilersilla on mahdollisuus nousta NHL:n kärkijoukkueeksi lupaavien nuorten pelaajiensa ansiosta.