Tällä kaudella aivan mainiosti kiekkoja Kärppien maalilla pysäyttänyt Jussi Rynnäs on tehnyt jatkosopimuksen oululaisseuran kanssa.

Rynnäs pidensi voimassa ollutta sopimusta yhdellä vuodella. Näin hän jatkaa Oulussa kevääseen 2019 saakka.

– Olemme viihtyneet Oulussa hyvin, ja täällä on hyvä organisaatio ja puitteet kunnossa, joten oli hienoa, että saimme vuoden jatkon tehtyä. Täällä on myös aina hyvä sauma menestyä sekä kehittyä urheilijana, ja ne ovat isoja tekijöitä itselleni. Myös perhe viihtyy täällä hyvin, Rynnäs puhuu jatkosopimuksesta seuran verkkosivuilla.

Rynnäs on torjunut tällä kaudella 35 ottelussa, joissa torjuntaprosentti on ollut 92,48.

– Upea juttu, että meidän yksi kulmakivistämme jatkaa vielä tulevat kaksi kautta Oulussa. Jussi on pelannut tällä kaudella todella hyvällä tasolla ja ollut yksi kauden suurimmista onnistujista. Todella hienoa, että saatiin hänen kanssaan sovittua jatkosta, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho toteaa.

Rynnäs keikkuu maalivahtitilastojen kärkipaikoilla tällä hetkellä. Arvoa hänen vahvalle kaudelle tulee myös siitä, miten heikosti joukkueena Kärpät on esiintynyt syksyn ja talven aikana.