Columbus Blue Jackets porhaltaa parhaillaan seurahistorian pisimmässä voittoputkessa, kun takana on jo 13 voitettua ottelua. Samalla joukkue on noussut itäisen konferenssin kärkeen.

Yksi sinipaitojen kauden isoimpia onnistujia on vuoden tulokkaan tittelistä taisteleva 19-vuotias puolustaja Zach Werenski, joka on jo tässä vaiheessa tehnyt Columbuksen seurahistorian eniten tehopisteitä tulokaspuolustajana, vaikka pelattuna on vasta 33 ottelua. Tehopisteitä on kasassa 6+16=22.

Kesän 2015 ykköskierroksen varaus on noussut täysin puskista johtamaan Blue Jacketsin alakertaa. Viime kaudella hän pelasi AHL:ssä loistavat pudotuspelit lähes piste per ottelu tahdilla, mutta tuskin kukaan odotti näin vahvaa kautta varsinkin, kun Columbuksen viime kausi meni täysin penkin alle.

Werenskin tärkeydestä joukkueelle kertoo paljon se, että hän on joulukuun aikana poistunut ottelusta ainoastaan kaksi kertaa tehotilasto miinuksella. Koko kauden teholukema on tässä vaiheessa +8. Peliaikaa Werenski kellottaa illasta toiseen yli 20 minuuttia.