© Kuva: Getty Images

Taylor Hall toipuu mielettömän nopeasti leikkauksesta – pystyy jo luistelemaan

New Jersey Devilisin ykköspyssy Taylor Hall osallistui joukkueensa harjoituksiin ensimmäistä kertaa polvivammansa jälkeen. Hall loukkasi polvensa joukkueen harjoituksissa marraskuun 14. päivä.

-Olin tänään mukana ilman kontaktia. Joukkueemme lääkärit ovat tehneet loistavaa työtä, minkä lisäksi haluan kiittää leikkaukseni tehneitä lääkäreitä. Heidän ansiostaan toipuminen on ollut näin nopeaa, Hall kertoi New Jerseyn verkkosivuilla.

Palaaminen jäille on tosiaan ollut nopeaa, sillä leikkauksesta on kulunut vain 12 päivää.

– Minusta tuntuu, etten kiirehdi ollenkaan asian kanssa. En myöskään tunne paineita osallistua peleihin ennenaikaisesti. Minulla on ollut mahdollisuus palata nopeasti ja aion tehdä kovasti töitä sen eteen, että pystyyn palaamaan peleihin niin nopeasti kuin pystyn.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!