© Kuva: Getty Images

NHL-seuran pelaajat harmittelevat kakkosvahtinsa kohtaloa – ”Tuntuu pahalta hänen puolestaan”

Sunnuntain vastaisena yönä kauden kolmannen NHL-pelinsä tällä kaudella pelannut Washington Capitalsin kakkosveskari Philipp Grubauer toivoi ottelusta todennäköisesti hyvin erilaista.

Carolina Hurricanes sahasi edellisenä iltana jatkoaikaottelun Chicagoa vastaan pelanneen Capitals-miehistön palasiksi ja takoi viisi maalia ottaen 5-1-voiton.

Grubauer pelasi hyvän ottelun, mutta joukkue hänen edessään oli surkea.

– Puhuimme tästä erien välillä. Kakkosmaalivahdit ovat joka päivä maalilla harjoituksissa, pysäyttävät kiekkoja, tekevät ylimääräistä työtä käyttäen ylimääräistä aikaansa, mutta eivät pelaa koko ajan, Washingtonin päävalmentaja Barry Trotz totesi CSN:lle.

– Kun he pelaavat, on kyseessä yleensä toinen peräkkäinen peli, joten he eivät saa virkeää joukkuetta avukseen.

Capitals todella oli väsynyt Carolinaa vastaan. Joukkue pääsi edellisenä iltana vasta kolmelta aamuyöstä hotelliin. Silti joukkue tunsi, ettei se tehnyt tarpeeksi auttaakseen Grubaueria.

– ”Gruby” on ollut hyvä meille, oli ikävää, että hän joutui tuollaiseen tilanteeseen. Tuntuu pahalta hänen puolestaan, ja tiedämme, että meidän täytyy pystyä parempaan, joukkueen luottopakki Matt Niskanen kuvaili.

– Se oli vaikea paikka hänellä. Hän teki joitain uskomattomia torjuntoja ensimmäisessä erässä ja piti pelimme hengissä, mutta emme käyttäneet hänen antamaansa mahdollisuutta. Jätimme hänet yksin, joukkuekaveri T.J. Oshie komppasi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!