© Kuva: Getty Images

Kanadalaistoimittaja listasi alkukauden NHL-pettymyksiä – suomalaishyökkääjä mukana

Kauden alku NHL:ssä on tuonut mukanaan lukuisia positiivisia yllätyksiä, kuten Chicago Blackhawksin Artem Anisimovin ponkaisun pistepörssin kärkeen.

Mukaan mahtuu myös pettymyksiä. Kanadalainen jääkiekkotoimittaja Michael Traikos listasi Postmedian artikkelissaan pelaajia, joilta alkukauden perusteella vaaditaan vielä enemmän.

Suomalaisista mukana on Toronto Maple Leafsin Leo Komarov, jonka kauden avausmaali on vielä tekemättä. Kymmenessä ottelussa on kertynyt ainostaan kaksi syöttöpistettä.

– Komarov oli viime kaudella Leafsin kolmen parhaan maalintekijän joukossa 19 osumallaan ja 36 pisteellään, Traikos kirjoittaa.

Auston Matthewsin, William Nylanderin ja Mitch Marnerin syödessä ylivoimaminuutteja Komarovin rooli on kutistunut. Vaikka Komarov on liigan taklaustilastossa jaetulla kolmannella sijalla, ei kannata odottaa hänen pistetuotantonsa nousevan dramaattisesti lähiaikoina, Traikos jatkaa.

Muut Traikosin listalle ”päässeet” pelaajat ovat hyökkääjistä Bostonin Patrice Bergeron Islandersin Andrew Ladd, Arizonan Anthony Duclair, Columbuksen Boone Jenner ja Pittsburghin Bryan Rust.

Puolustajista listalla ovat Calgaryn T.J. Brodie ja Winnipegin Dustin Byfuglien sekä maalivahdeista Philadelphian Steve Mason ja Tampa Bayn Ben Bishop.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!