© Kuva: Getty Images

Pavel Datsjukin menetys kova kolaus Detroitille – ”Paras pelaaja jonka olen koskaan nähnyt”

NHL:ssä Detroit Red Wingsin kesään on mahtunut yksi kova menetys, kuten myös paikkailujen hakua vapaiden pelaajien markkinoilta.

Red Wings menetti sen pitkäaikaisen tähtipelaajan Pavel Datsjukin, joka päätti siirtyä takaisin kotimaahansa Venäjälle kiekkoilemaan SKA:n riveihin.

Datsjuk ehti olla iso kulmakivi Red Wingsille vuosien ajan ja menetys onkin tuntuva, vaikka suoranaisella taikurimaisella sentterillä ikää alkoi jo olla mittarissa.

– ”Pavs” on varmasti paras pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt ja jollaisen kanssa olen saanut mahdollisuuden pelata. Hän oli mahtava ja hän oli kaveri, jolta me kaikki varmasti opimme paljon, Red Wingsin sentteriosastoon kuuluva Riley Sheahan sanoi MLive.com:n mukaan.

– Mutta teimme kesällä sopimuksia tärkeiden pelaajien kanssa. On mielenkiintoista nähdä heidät täällä ja he auttavat meitä aivan varmasti, Sheahan jatkoi.

Tällä viittaus kuului muun muassa Frans Nielseniin ja Thomas Vanekiin, jotka molemmat saapuivat vahvistamaan Red Wingsin hyökkäystä.

Nielsenille tarjolla on isoa tonttia Red Wingsin hyökkäyksessä, Vanekille taas Red Wingsistä tarjotaan uutta mahdollisuutta nihkeästi menneiden Minnesota Wild -vuosien jälkeen.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!