© Kuva: Getty Images

Pidetyn tähtipakin treidaaminen on herättänyt puhetta NHL-seurassa – ”Teki joukkueestamme paremman”

Montreal Canadiens ja Nashville Predators päätyivät varsin isoon kauppaan NHL:ssä aivan kesän varaustilaisuuden yhteydessä.

Canadiens lähetti tähtipakin P.K. Subbanin Nashville Predatorsille, mistä vaihdossa toiseen suuntaan matkasi toinen tähtipakki Shea Weber.

Näistä Weber on Subbania kokeneempi ja pelaajatyypiltään kovastikin erilainen.

Kauppa on herättänyt paljon puhetta varsinkin Montrealin suunnalla, missä on asetettu kysymysmerkkejä hyvin pidetyn Subbanin kauppaamiselle.

– En ole yllättynyt siitä, miten fanit ovat reagoineet tähän, Canadiensin omistaja ja presidentti Geoff Molson sanoi TSN:n mukaan jatkaen:

– P.K. on iso persoona niin jäällä kuin jään ulkopuolella ja fanimme rakastivat häntä ja rakastavat varmasti edelleen.

Treidin kohteena olleista pelaajista Subban on enemmän näyttävä kiekollinen pakki, kun taas Weber on enemmän järkälemäinen, vankka peruspuolustaja.

Molson ymmärtää hyvin myös sen, miksi treidi on herättänyt kummastelua.

– Arvostan mielipiteitä, mutta arvostan myös sitä, että hankin Marc Bergevinin GM:ksi tekemään joukkueestamme paremman. Ja olen luottavainen siihen, että hän teki joukkueestamme paremman.

Uransa aikana Subban on valittu kerran NHL:n parhaaksi puolustajaksi. Weber puolestaan on ollut useita kertoja finalistina palkintoa varten, muttei ole vielä Norris Trophyä itselleen napannut.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!