Mestis-seura hankki KHL-kokemusta – edessä treenipeli Jokereita vastaan

Mestis-seura RoKi on kiinnittänyt riveihinsä neljä edellistä kautta Moskovan TsSKA:n organisaatioon kuuluneen keskushyökkääjä Vadim Pereskokovin, 23. Pereskokovilla on tilillään seitsemän KHL -ottelua TsSKA:n paidassa.

Viime kaudet hän on pelannut pääosin TsSKA:n reservijoukkueissa Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssä sekä Venäjän pääjuniorisarja MHL:ssä. Pereskokov on ollut mukana myös Venäjän nuorisomaajoukkueiden leirityksissä.

Rovaniemi on Pereskokoville entuudestaan tuttu paikka, sillä hän on ollut Rovaniemellä harjoitusleirillä TsSKA:n kanssa. Tätä kautta hän on tuttu pelaaja myös RoKille.

RoKi vahvistaa lisäksi puolustustaan kahdella pelaajalla. Uutena puolustajana RoKiin siirtyy Markus Neva-aho, 21, Tampereen Ilveksen A-junioreista. Viime kaudella Neva-aho teki 15 tehopistettä ja keräsi tehotilastoksi 24 plusmerkintää 42 ottelussa.

Lisäksi RoKi on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Jarkko Heikkilän, 22, kanssa. Heikkilä pelasi viime kaudella 33 ottelua RoKin paidassa.

– Neva-aho on hyvän kokonaispaketin omaava puolustaja. Ilveksen juniorikoulun jälkeen Markuksella on edessä ensimmäinen kausi miesten sarjoissa. Mielenkiinnolla odotamme miten hän saa siirrettyä hyvät otteet A-junioripeleistä Mestikseen, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola kommentoi Neva-ahon sopimusta seuran verkkosivuilla.

– Heikkilä nousi viime kaudella RoKin pelaavaan kokonpanoon ja paransi peliään kauden edetessä. Heikkilän sopimus sisältää koeajan elokuun loppuun asti, Mikkola kertoo Heikkilän sopimuksesta.

RoKin tulevan kauden joukkueeseen on nyt kiinnitetty 24 pelaajaa. RoKi etsii vielä kahta pelaajaa tulevan kauden kokoonpanoonsa. RoKi palaa omatoimiselta harjoitusjaksolta aloittaen jääharjoitukset maanantaina 1.8. ja torstaina 4.8. on jo edessä ottelu Jokereita vastaan.

Lähde: RoKin verkkosivut