© Kuva: Getty Images

Lähde: Tähtipakin treidillä lisää seurauksia – ajatusta vastustanut analyytikko sai kenkää

NHL:ssä kesän yksi mielenkiintoisimmista treideistä tuli vastaan, kun Montreal Canadiens lähetti tähtipakin P.K. Subbanin Nashville Predatorsiin, josta se sai itselleen toisen tähtipakin Shea Weberin.

Kauppa on kuitenkin herättänyt kovasti vastarintaa Montrealissa, missä ei täysin ymmärretty sitä, miksi fanien suuri suosikki Subban kaupattiin.

Treidiä vastusti ja ajatuksen unohtamista vastaan ison esitelmän pelaajien erosta tehnyt analyytikko Matt Pfeffer on maksamassa lopulta kovan hinnan tästä.

Sportsnetsin mukaan Canadiens on päättänyt olla jatkamatta analyytikkokonsultin Pfefferin sopimusta. Iso epäluottamuslause hänen työlleen tuli vastaan kun Canadiensin GM Mark Bergevin näki kaupassa olleet pelaajat täysin toisella tavalla ja päätti tehdä treidin.

Canadiens on kuitenkin jatkamassa analyytikkojen käyttämistä, sillä Pfefferille ollaan etsimässä Sportsnetsin mukaan seuraajaa.

Erityisesti kaupassa useita Canadiensin faneja on ärsyttänyt se, miten seura kauppasi 27-vuotiaan Subbanin 30-vuotiaaseen Weberiin, jolla oletusarvoisesti pelivuosia on jäljellä vähemmän.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!