© Kuva: Getty Images

NHL-supertähden kohtalon hetket lähestyvät – vaihtaako seuraa?

Tampa Bay Lightningin tähtipelaajan Steven Stamkosin kohtalon hetket lähestyvät. Muut NHL-seurat kuin Tampa Bay saavat alkaa neuvotella Stamkosin kanssa. Lightning voi TSN:n toimittajan Frank Seravallin mukaan tehdä seuran viimeisen tarjouksen perjantaina.

Lightningin on huhuttu tarjoavan Stamkosille 8,5 miljoonaa dollaria kaudesta. Buffalon puolestaan on huhuttu venyttävän palkkapussin aina 12 miljoonan kausipalkkaan asti.

1.7. Stamkosista tulee vapaa agentti, jos sopimusta Lightningin kanssa ei synny. Tuon päivän jälkeen Lightningin ei voi tehdä kuin seitsemän vuoden sopimuksen tähtisentterin kanssa. Nyt seura pystyisi tekemään kahdeksan vuotisen jatkosopimuksen.

Kello kuitenkin käy Seravallin mukaan koko ajan sen hyväksi, että Stamkos jättää Tampa Bayn.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!