© Kuva: Getty Images

Patrik Laine rystylättyjen kautta tyttöystävän pariin – ”Tulee ihan tarpeeseen”

PIETARI. Maanantain USA-pelin jälkeen Leijonien superlupaus Patrik Laine oli hieman alla päin.

Ruoskaa tuli omille suorituksille.

Oliko nyt parempaa omasta mielestä?

– Ehkä vähäsen. Aikamoisia paikkoja tuli kyllä tuhlailtua, mutta ehkä vähän parempi kuin se edellinen kuitenkin, Laine sanoi SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

Jos Laine kaipasi itseltään parempia suorituksia, kaipasi hän myös niitä joukkueelta. Hieman niitä tuli, mutta toisaalta vaikeuksiakin oli matkassa.

– Eka erä oli vähän semmoinen, että oltaisiin pystytty pelaamaan paremmin. Tai no toki varmaan joka erässä, mutta kyllä me pari erää pystyttiin toteuttamaan niitä meidän omia arvoja. Eipä siinä kaveri saanut oikein mitään aikaiseksi.

Kehuja Laine antoi kovasti Unkarin veskarille Adam Vaylle.

– Pelasi ihan unelmapelin. Seisoi päällään monissa tilanteissa ja pelasi ylipäätänsä todella hyvin. Toki varmaan paremmalla viimeistelyllä oltaisiin voitu saada pari maalia enemmän, mutta kyllä mää ihan tyytyväinen olen tähän voittoon kuitenkin.

Laine pääsi itse väläyttelemään pelintekijän taitoja.

Varsin näyttävä rystylätty tärähti täydellisesti Aleksander Barkoville, joka tinttasi kamppailun viimeiseksi jääneen 3-0-maalin Unkarin verkkoon.

– ”Jugi” (Jukka Peltola) on opettanut mua loistavasti noiden rystylättyjen kanssa. Ihan varmasti saa olla ylpeä tuosta mun suorituksesta. Ihan itsekin yllätyin, että kuinka hyvin se lähti, Laine makusteli.

”Ihan hetkeen ei ole nyt nähty”

Nyt Leijonilla edessä on kaksi välipäivää ennen lauantaina vastaan tulevaa Ranska-peliä. Varsinkin torstaina tiedossa on täydellinen vapaapäivä, johon ohjelmaa on kuitenkin jo rakennettu.

Keskiviikkona Pietariin saapuivat nimittäin pelaajien ja valmennusjohdon vaimot kauttaviiva tyttöystävät, mukana joukossa Laineen parempi puolisko.

Unkari-pelin jälkeen tiedossa olikin yhteistä ruokailua ja torstaille vapaampaa ajanviettoa.

– Ihan mukavalta se kuulostaa. Ihan hetkeen ei ole nyt nähty, niin varmasti tulee ihan tarpeeseen.

Ikävä ollut?

– On joo sen verran, että kiva nähdä taas, Laine hymähtää.

Hotellilla Laineen kovassa käytössä ollut pleikkari saa nyt siirtyä syrjään.

– Sitä saa taas kotona pelata ihan tarpeeksi sitä pleikkaria, niin tehdään nyt sitten jotain muuta.

Ilari Savonen, Pietari
Twitter: @ilarisavonen