Leo Komarov mätti toisessa ottelussa perätysten kolme tehopistettä, kun Toronto Maple Leafs kukisti Colorado Avalanchen 7-4.

Suomalaishyökkääjä kirjautti edellisessä pelissä Los Angeles Kingsiä vastaan saldon 2+1, ja toisti nyt tempun. Komarov teki tulosta ylivoimalla iskien kaksi osumaa pakkopelin ja alustamalla myös ylivoimalla syntyneen, Joffrey Lupulin tekemän 2-1-maalin.

Komarov palkittiin pelin kakkostähtenä. Ykköstähti oli hattutempun tehnyt Tyler Bozak, kolmostähti neljä syöttöä kerännyt Jake Gardiner.

Suomalainen on ollut tällä kaudella huimassa vedossa. Komarov on joukkueensa pistekärki tehoin 15+9 ja sarjan maalipörssissä jaetulla kymmenennellä sijalla. Tämän lisäksi romuluinen hyökkääjä on sarjan toiseksi ahkerin taklaaja.

– Hän on yksi parhaista joukkuetovereistani ikinä. Olen varma, että jokainen kaveri pukuhuoneessa sanoisi samoin. Rakastamme sitä, että hän on täällä. On hienoa nähdä hänen menestyvän. Hän on uskomaton pelaaja, joka tekee kaikkea meidän hyväksemme, Bozak hehkutti Sportsnetin haastattelussa.