Hyökkääjä Kent McDonell vaihtaa seuraa Ruotsin SHL:ssä. Viime kaudella Linköpingiä edustanut kanadalainen siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan Malmö Redhawksiin, tiedottaa seura verkkosivuillaan.

Malmön urheilujohtaja Patrik Sylvegård on innoissaan 36-vuotiaan hyökkääjän tulosta.

– Kent on pelaaja, joka on valtavan meritoitunut tällä tasolla ja joka sanoi jo aikaisessa vaiheessa haluavansa tulla meille. Hän on käyttökelpoinen kaikissa eri pelitilanteissa ja auttaa meitä valtavalla kokemuksellaan, kertoo Sylvegård seuran verkkosivuilla.

McDonell toimi kaudella 2006-2007 Turun Palloseuran kapteenina Liigassa. Mies pelasi mainion kauden tehden 45 runkosarjaottelussa tehot 14+30=44. Syksystä 2007 alkaen kanadalainen on pelannut Ruotsissa eri seuroissa – lukuun ottamatta kauden 2011-2012 pikavisiittiä Sveitsin Rapperswilissä.