Jokereiden osalta reissu Minskiin Dinamon vieraaksi ei ollut lopulta hirveän onnistunut.

Ilman Petr Koukalia otteluun lähtenyt Jokerit koki heikomman hetken toisessa erässä, missä kotijoukkue rankaisi ja pahasti.

Ensimmäisessä erässä Niklas Hagman oli vienyt vierailijat johtoon, mutta toisen erän mustalla hetkellä Dinamo Minsk iski kiekon peräti kolmesti Henrik Karlssonin selän taakse.

Maaleista vastasivat Jonathan Cheechoo ja kahdesti osunut Charles Linglet.

Jokerit sai vielä hieman kiriä aikaan kolmannessa erässä, missä se joutui kuitenkin pelaamaan ilman KHL:n maaliennätyksen vasta iskenyttä Steve Mosesia, joka sai kiekon pahannäköisesti naamaansa, eikä palannut enää kaukaloon iskun jälkeen.

Maaleja Jokerit ei enää lopussa onnistunut tekemään ja näin Dinamo Minsk vei pelin nimiinsä lukemin 3-1.

Jokereilla on edessä vielä kaksi vierasottelua runkosarjassa, kun ensin sunnuntaina vastassa on Medvescak. Viimeinen runkosarjaottelu on puolestaan tiistaina Slovania vastaan.