Raimo Summasen valmentama Omsk teki todella onnistuneen vierasreissun Kroatiaan, kun se päihitti suomalaishyökkääjän Ville Leinon edustaman Medvescakin peräti 6-2.

Jo heti alussa Omsk pisti kovat alkutahdit pöytään ja johti kamppailua ensimmäisen erän jälkeen jo 4-0.

Lisää tuli toisessa erässä, joka myös toi kuumia tunteita kaukaloon. Puhuttaaneeksi tilanteeksi nousi erityisesti kotijoukkueen Brock Trotterin ruma huitaisu Kirill Rasskazoviin. Trotterille tuomittiin tilanteesta 5+20.

Video huitaisusta löytyy täältä.

Kolmannessa erässä ero kasvoi jo viiteen maaliin Nikita Pivtsakinin helposti uponneella osumalla.

Medvescak kavensi vielä kolmannen erän loppupuoliskolla, kun asialla oli Jokereista Kroatiaan vaihtanut Kurtis McLean. Loppulukemat olivat kuitenkin Omskille 6-2.

Suomalaishyökkääjä Leinolle ei merkattu tehopisteitä keskiviikon kamppailussa.

Tsekkaa lisää KHL-juttuja erikoissivustoltamme täältä!