Todennäköisesti vuonna 2016 pelattavaan World Cupiin on huhuttu tulevaksi kaksi tähdistöjoukkuetta. Toinen All-Stars -joukkue todennäköisesti koottaisiin USA:n, Kanadan, Ruotsin, Venäjän, Suomen ja Tshekin maajoukkueiden ulkopuolelle jäävistä pelaajista.

New York Islandersin tanskalaishyökkääjän Frans Nielsenin ja slovakkivahdin Jaroslav Halakin mielestä muiden maiden tähdistöjoukkue kuulostaa mielenkiintoiselta idealta.

– Tykkään ideasta. Siitä tulisi hauskaa, kun pääsisi pelaamaan Kanadaa vastaan ja kerrankin olisi mahdollisuuksia voittaa heidät. Rakastaisin sitä mahdollisuutta, Nielsen sanoi Puck Daddylle.

– Rehellisesti sanottuna, jos Kanada, Ruotsi ja esimerkiksi USA laittaisivat kentälle kaikki parhaimmat pelaajansa, ei Tanskalla olisi heitä vastaan mahdollisuuksia.

Halakin mukaan slovakialaisten NHL-pelaajien määrän romahtamisen vuoksi tähdistöjoukkue olisi tervetullut.

– Se tekisi peleistä tasaväkisimpiä. Silloin kun pelasimme viimeksi World Cupissa, oli Slovakialla noin 40 NHL-pelaajaa, joten meillä oli valinnanvaraa. Nyt slovakkipelaajia on NHL:ssä joku 12, joten joukkueen kokoaminen olisi hankalaa, Halak totesi.

On myös kuitenkin huhuttu, että NHL ja NHLPA saattavat haudata koko tähdistöjoukkueideansa, sillä se sai paljon negatiivista palautetta.