Boston Bruins kauppasi puolustaja Johnny Boychukin New York Islandersin riveihin lauantaina. Boychuk oli erittäin pidetty hahmo Bostonin pelaajien keskuudessa ja puolustaja oli myös yksi seuran tukipilareista.

– Teet päätöksiä päästäksesi eteenpäin. Kuinka tämä treidi vaikuttaa joukkueeseemme? Hän oli erittäin pidetty ja uskon, että pelaajat ovat pettyneitä ja pettyneitä minuun, koska tein sen, Bostonin GM Peter Chiarelli sanoi CSNNE.comille.

– Kyse seurapomona työskentelyssä on joukkueen parantamisesta tänään, huomenna ja ylihuomenna. Tämä siirto ei paranna meitä tänään, mutta se on yksi askel askelien sarjassa oikeaan suuntaan, Chiarelli jatkoi.

Bruinsin päävalmentaja Claude Julien ei myöskään pitänyt treidistä.

– Kukaan ei pidä tästä. Hän oli hyvä pelaaja ja persoona. Epäonneksemme meidän tilanne oli se, että jouduimme tekemään huonon päätöksen, Julien sanoi.

Boston sai Boychukin kauppaamalla lisää tilaa palkkakattoon 3,3 miljoonaan dollarin verran. Kun seura laittaa Marc Savardin pitkäaikaispotilaiden listalle, on Bruinsilla palkkakatossa tilaa noin 3,5-4 miljoonaa dollaria.