San Jose Sharksin GM Doug Wilson kertoi keväällä ja alkukesästä, että Sharks olisi tekemässä joukkueen uudelleenrakennusta kesän aikana. Kaupattavaksi huhuttiin seuran viime kauden kapteenia Joe Thorntonia ja veteraanitähteä Patrick Marleauta.

Sharksin päävalmentaja Todd McLellan kuitenkin selventää nyt NHL.comin haastattelussa sen, mitä Wilson tarkoitti Sharksin uudelleenrakennuksella.

– Halusimme vaihtaa seuramme tekemisen kulttuuria. Sitä uudelleenrakennuksella tarkoitettiin. Minusta meillä on paljon loistavia pelaajia kokoonpanossamme, McLellan sanoi.

McLellanin mukaan myöskään Thornton ja Marleau eivät ole kaupan.

– Uudelleenrakennus voi olla terminä hieman hämmentävä. Monet ihmiset, ja media varsinkin, olivat jo varmoja, että kauppaisimme Thorntonin ja Marleaun, mutta emme ole kauppaamassa heitä. Mielestäni he ovat osa ratkaisua meidän ongelmiimme eivätkä itse ongelma.

Sharksin viime kausi päättyi kirvelevään tappioon Los Angeles Kingsille pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Sharks johti jo ottelusarjaa voitoin 3-0, mutta Kings nousi takaa rinnalle ja lopulta ohi ja jatkoi sarjasta toiselle kierroksella voitoin 4-3.