Teemu Selänne on kommentoinut KHL-huhua, jonka mukaan mies voisi pelata vielä Jokereissa.

Suomalainen kiekkomaailma höristeli korviaan, kun SuomiKiekko-sivusto uutisoi venäläisen Sport-Ekspressin haastattelusta (lue tästä), jossa Selänne sanoi olevansa valmis pelaamaan KHL:ssä Jokereissa. Täytyy kuitenkin muistaa, että kysymyksessä oli tilanne, mikäli Selänne ylipäätään päättäisi pelata vielä tämän NHL-kauden jälkeen.

CBS Sports kysyi torstaina Selänteeltä, miten on asian laita. Selänne ampui osaltaan Jokerit-huhun alas, mutta jätti sen kuuluisan takaportin auki.

– En usko, mutta eihän sitä ikinä tiedä tässä bisneksessä. Olen aina sanonut, että haluan lopettaa NHL:ssä, Selänne totesi.

Saman takaoven Selänne jätti raolleen niin Ilta-Sanomille kuin Hesarille. IS:lle Selänne sanoi ”no comments, palataan siihen kauden jälkeen” ja jälkimmäiselle lehdelle Jari Kurrin suulla, että ”asia oli käännetty vähän toisin päin. (Sport-Ekspressin) juttua oli pikkuisen väritetty. Ei olla tarjottu hänelle vielä sopimusta, Kurri totesi.

Kuten Kurrikin kertoo: Jokerit ei ole vielä tarjonnut sopimusta, mutta se mahdollisuus elää, että narripaidat pääsevät kontrahtia tarjoamaan. Tai toisaalta kuinka moni uskoo, että Kurri voisi edes paljastaa, mikäli sitä pahvia olisi jo esivalmisteltu?

Eiköhän kuumaan huhuun saada lopullinen selkeys seuraavalla aikataululla: Selänne pistää ensin NHL-kauden pakettiin ja viettää sen jälkeen tutuksi tulleen mietintäloman, jonka jälkeen tulee julkisuuteen asian kanssa.