Kärppävalmentaja vaitonainen tshekkitähden kohutilanteesta – ”Näitä tulee valitettavasti välillä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Sarjajohtaja Kärpät joutui tekemään pisteettömän vierailun Raumalle torstaina, kun isäntäjoukkue Lukko oli parempi lukemin 2-1.

Vierasjoukkue Kärpät hallitsi pelin kulkua, mutta ei pystynyt varsinkaan viimeistelyn tasolla normaalisuoritukseen.

– Ei ihan riittänyt, vaikka kyllä me ihan kovasti töitä teimme. Lukko puolusti hyvin maalin edustaa ja olivat siinä parempia. Saatiin kiriä lopussa aikaiseksi, mistä pitää olla ylpeä, Kärppien päävalmentajana olympialaisten ajan toimiva Mikko Manner pohdiskeli SuomiKiekko-sivustolle.

– Tämä on historiaa, eikä siihen voi enää vaikuttaa. Perjantaina huilataan ja lauantaina sitten on edessä viimeinen peli ennen taukoa, Manner katsoi jo tulevaa kohti.

Ottelussa lopulta isoksi puheenaiheeksi nousi Kärppien kultakypärän Ivan Humlin ulosajo kamppailun loppupuolella. Huml suutahti Lukon kapteenin Harri Tikkasen kampituksen jälkeen ja teki potkuliikkeen, mistä hän lensi ulos.

Kärppien valmennuksesta Manner oli vielä vaitonainen tilanteeseen liittyen.

– Pitää katsoa ihan rauhassa. Näitä tulee valitettavasti välillä kiekkopeleissä, mutta ei mitään. Joukkueena tässä voitetaan ja hävitään.

Positiivistakin Manner löysi oululaisjoukkueen otteista.

– Mun mielestä pelaajat jättivät taas kaiken tuonne kentälle. Ei vain oltu tarpeeksi tehokkaita tällä kertaa. Lukolla oli erinomaista maalivahtipeliä ja puolustivat siihen päälle vielä hyvin. Semmoinen viimeinen puristus jäi meiltä puuttumaan nyt.

Ilari Isotalo, Rauma
Twitter: @IlariIsotalo